StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPolicija ih traži

Divljački napad na radnika iz Nepala: vraćao se s posla u Konzumu, kad su mu prišli i zatražili od njega cigaretu...

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
4. siječnja 2024. - 17:33

Zagrebačka policija intenzivno traga za napadačima koji su u srijedu navečer na zagrebačkom okretištu tramvaja u Dupcu presreli i pretukli državljanina Nepala.

Kako doznaje Jutarnji list, nemile scene odvijale su se iza 21 sat kada se Nepalac vraćao s posla iz obližnjeg Konzuma u kojem je zaposlen. Po povratku kući stajao je, kako doznajemo, na tramvajskoj stanici kada su mu prišli njemu nepoznati muškarci. Prema informacijama Jutarnjeg lista zatražili su od stranog državljanina cigaretu.

- Nemam cigaretu. Ne pušim - odgovorio im je strani radnik nakon čega su na njega nasrnuli fizički. Nije dugo trebalo da za napad dozna policija koja je stigla na mjesto događaja.

Radne kolegice napadnutog mladića su ostale užasnute te oštro osuđuju napad na kolegu koji je u Hrvatsku došao trbuhom za kruhom te se svima u radnom okruženju, kažu nam, pokazao kao vrlo vrijedan radnik.

- Znamo za događaj. Strani državljanin, prema našim informacijama, nije ozlijeđen. Utvrđujemo sve okolnosti prijavljenog djela - rekli su nam iz PU zagrebačke.

26. travanj 2024 22:29