StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPrikovana za krevet

Bivša premijerka Jadranka Kosor završila u bolnici: ‘Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam‘

Piše dv
19. listopada 2023. - 15:54
Jadranka Kosor u rujnu na Šalati na koncertu Leta 3, jesu li ‘Mama ŠČ!‘ i druge pjesme bile preteški teret za koljeno bivše premijerke?Livio Andrijić/Cropix

Kada političari odu s vlasti, ispadnu i iz fokusa zanimanja pa se javnost iznenadi kada čuje da su završili u bolnici. Takav je slučaj i s bivšom hrvatskom premijerkom, Jadrankom Kosor.

Moguće da osim njene obitelji i prijatelja to nitko ne bi ni znao da Jadranka Kosor na svome Twitteru nije objavila fotografiju noge u bolničkom krevetu uz sljedeći tekst: "U društvu ‘Kineteka‘. To je ta sprava. Operacija koljena. Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam".

Bivša premijerka nije navela u kojoj se bolnici nalazi i o kakvoj je vrsti operacije riječ te je li u bolnicu zaprimljena danas, jučer ili "day after yesterday", kako je rekla kao premijerka.

Njena objava potaknula je i komentare. "Niste pokazivali da imate problem. Uvijek ste bili vedri i nasmijani. To će pomoći bržem ozdravljenju, vaš optimizam i vedrina. Ne dajte se!", jedan je od onih u kojem se Jadranki Kosor želio što brži oporavak.

Za razliku od političara i vodstva njene bivše stranke, neki birači ne zaboravljaju premijerke. Makar bile i bivše.

image

S oporavljenim koljenom Jadranka Kosor mogla bi nastaviti zahtjevne promotivne aktivnosti oko svoje knjige

Željko Puhovski/Cropix
28. travanj 2024 23:02