StoryEditorOCM
Crna kronikaPrijetnje smrću

Uhićen 36-godišnjak, napao cijelu obitelj, osumnjičen je za pokušaj teškog ubojstva

Piše K. F.
4. lipnja 2024. - 11:44

Dovršetkom kriminalističkog istraživanja od strane policijski službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Ploče, uhićen je 36-godišnji hrvatski državljanin osumnjičen za niz kaznenih djela. Osim za pokušaj teškog ubojstva, uhićeni muškarac se sumnjiči i za prijetnju, pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede i napad na službenu osobu. 

Kako navode iz PU dubrovačko-neretvanske, osumnjičeni 36-godišnjak je pod utjecajem alkohola, nakon ranije prepirke, počeo vikati na članove svoje obitelji i bacati kamenje prema kući u kojoj zajednički žive. Sve to odvijalo se u nedjelju, 2. lipnja, oko 19,30 sati, ispred obiteljske kuće u mjestu Komin u Dolini Neretve. Kada je 36-godišnjaka jedan od članova obitelji pokušao smiriti, on ga je fizički napao udarcem u glavu. Osumnjičenog je pokušao smiriti i drugi član obitelji. I njega je fizički napao, gušeći ga rukama oko vrata, uslijed čega je osoba izgubila svijest.

Također, osumnjičeni je svim članovima svoje obitelji u više navrata prijetio smrću, a prilikom intervencije policijskih službenika fizički ih je napao i pri tom lakše ozlijedio. Vrlo brzo je uhićen i uz primjenu sredstava prisile te je doveden u prostorije policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 36-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave. 

22. lipanj 2024 01:18