StoryEditorOCM
Crna kronikazbog ranijih nesuglasica izbila tuča

Udario ga glavom u glavu, a ovaj izvadio skalpel. Obojica su zaradila ozljede i kaznene prijave

Piše L.V.
1. veljače 2024. - 11:34

Postupajući po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo podnošenjem dviju kaznenih prijava i to protiv 61-godišnjaka za nanošenje teške tjelesne ozljede i prijetnju te protiv 46-godišnjaka koji je osumnjičen za tjelesnu ozljedu - javljaju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

Ispred obiteljske kuće u Dubrovniku jučer, u srijedu, u poslijepodnevnim satima došlo je do najprije verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između 46-godišnjaka i 61-godišnjaka. Zbog ranijih nesuglasica dvojica su nasrnula jedan na drugoga. Mlađi je najprije starijeg udario glavom u predjelu nosa, nakon čega je stariji izvadio skalpel, porezao ga po ruci prijeteći da će ga ubiti.

Obojica su zbog ozljeda zatražila medicinsku pomoć u dubrovačkoj Općoj bolnici gdje su 61-godišnjaku utvrđene lakše tjelesne ozljede, a 46-godišnjaku teže ozljede. Zadržan je na daljnjem liječenju.

Dubrovačka je policija dovršila kriminalističko istraživanje, navode iz PU, nakon čega je 61-godišnjak uz kaznenu prijavu jutros doveden pritvorskom nadzorniku, dok će 46-godišnjak biti procesuiran nakon dovršetka liječenja.

28. travanj 2024 02:51