StoryEditorOCM
Crna kronikapolicija vodi slučaj

Pred pekarom ukrao auto u kojem je bilo dijete. Dvije osobe trčale za njim: ‘U potpunom sam šoku, svi su prestrašeni‘

Piše Vijesti SD
20. prosinca 2023. - 09:09

Prizor izbezumljenog muškarca kako trči Bukovačkom cestom u Zagrebu danas malo prije 17 sati šokirao je mnoštvo prolaznika. Jurio je vičući ‘Stani, stani!‘. Iza njega je trčala žena moleći prolaznike da zovu policiju, doznaje Danas.hr. 

Njihova sugovornica bila je jedna od onih koji su svjedočili strašnom prizoru. U razgovoru je ispričala što se dogodilo.

"Svi smo se prestrašili vidjevši ih i uskoro doznali da su muškarcu ukrali automobil u kojem je bilo dijete. On je ostavio upaljen automobil ispred pekare. Upalio je sva četiri žmigavca. Ušao je u pekaru, a tu njegovu nepažnju iskoristio je lopov koji je ukrao automobil, ali s djetetom na zadnjem sjedištu‘, ispričala je za danas.hr gospođa koja se zatekla u tim trenucima na Bukovačkoj.

‘Nismo shvaćali na početku za kim trče jer nismo vidjeli nikoga da bježi, a onda smo doznali što se dogodilo. Pa čovjeku je ukradeno dijete. U potpunom sam šoku‘, kazala je.

Iz policije su potvrdili da su imali dojavu o događaju te da se utvrđuju sve okolnosti, ali da je dijete na sreću pronađeno, te da nema ozlijeđenih osoba.

Kako neslužbeno doznaje Danas, upaljeni automobil u kojem su bili ključevi i dijete vrlo brzo je pronađen petstotinjak metara od pekare, a osoba koji ga je ukrala je pobjegla.

28. travanj 2024 00:38