StoryEditorOCM
Crna kronikaPOZADINA ZLOČINA

Novi detalji užasa u Splitu: ubijena žena živjela je u stanu na Kmanu sama sa sinom, rodbina je zvala policiju jer nisu mogli par dana stupiti u kontakt s njom

Piše Katarina Marić Banje/ sd
23. prosinca 2021. - 18:24

Saznajemo da je mrtva žena pronađena u stanu na Kmanu u Splitu imala 64 godine, a živjela je sama sa sinom koji je uhićen. Policija je do stravičnog otkrića došla po dojavi člana njene šire obitelji, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo, nakon što par dana nitko nije uspio doći u kontakt sa 64-godišnjakinjom pozvali su policiju da utvrdi o čemu se radi. U četvrtak oko 15 sati patrola Prve policijske postaje, koja je izašla na teren, je u stanu u Mosećkoj ulici zatekla mrtvu ženu s tragovima nasilne smrti.

Pokojnica je imala više ozljeda po tijelu, a prema prvom pregledu radi se o  ubodnim ranama nanesenim hladnim oružjem. Po stanu je bilo dosta tragova krvi te će obdukcija i očevid utvrditi je li umrla odmah ili je živjela određeno vrijeme prije nego li je podlegla smrtonosnim ozljedama.

U stanu je zatečen i sin koji je odmah doveden u službene prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. Ako se utvrdi kako nije u stanju odgovarati na pitanja i da nije priseban, odvest će ga na pregled u KBC Split.

Policija za sada tek šturo izvještava kako se on dovodi u vezu s događajem. Na mjestu zločina je Ekipa za očevid i dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

28. travanj 2024 04:34