StoryEditorOCM
Crna kronikaDRAMA KOD NAŠICA

Maskirani napadači upali u kuću, pretukli ženu (64) i trudnicu (34), vezali ih i opljačkali...

Piše Nikola Patković /JL
26. siječnja 2024. - 12:12

Pravu dramu proživjele su u srijedu, 24. siječnja, nešto iza 9 sati dvije žene, od kojih jedna trudnica, u obiteljskoj kući u Bokšiću, gdje su ih dvojica maskiranih muškaraca pretukli, svezali i opljačkali, međutim brzom akcijom našičkih policajaca bešćutni nasilnici i razbojnici već su istoga uhićeni, piše Jutarnji list.

U Policijsku postaju Našice u 9,30 stigla je dojava da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.

Dolaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili kako su dvojica maskiranih muškaraca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudnica.

Bez da su ih išta pitali, nasilnici su odmah počeli tući žene rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac.

Potom su vezali žene te ispreturali cijelu kuću, a onda se s pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su u nepoznatom smjeru.

Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

‘‘Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske,‘‘ priopćili su iz PU osječko-baranjske.

27. travanj 2024 20:18