StoryEditorOCM
Crna kronikaSTRAŠNO

Brutalni video kruži društvenim mrežama: vršnjaci tuku dječaka u Lapadu, a ‘publika‘ mirno gleda, slučaj preuzima DORH

Piše G. B.
12. travnja 2024. - 15:31

Društvenim mrežama kruži video na kojemu se jasno vidi kako vršnjaci tuku dječaka u Uvali Lapad. Naizmjenično ga udaraju po glavi i cijelom tijelu dok žrtva u jednom trenutku ne padne na pod, ne uspjevajući se obraniti od udaraca.

I nakon što se pridigne, napadači nastavljaju na maloljetniku iskaljivati bijes udarcima. U videu je vidljivo kako jedan od napadača drugog zaustavlja kod daljnjeg udaranja, a sve se odvija pred očima vršnjaka žrtve.

Iz PU dubrovačko-neretvanske naglasili su kako je sinoć nešto prije 23 sata zaprimili dojavu o tučnjavi koja se dogodila te večeri u Lapadu. Maloljetnici uključeni u tučnjavu nisu zatečeni na mjestu događaja, a kriminalističko istraživanje je nastavljeno.

Doznaje se kako je policija razgovarala s oštećenim u prisutnosti njegova oca, a navodno su saslušani i drugi maloljetnici u pratnji roditelja. O slučaju vršnjačkog nasilja obavješteno i Državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio nam je kako napadnuti dječak nije hospitaliziran, već je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu

22. travanj 2024 10:50