StoryEditorOCM
VaterpoloPRVA ‘B‘ LIGA |

ZAVRŠENO PO SKUPINAMA, NAŠ DVOJAC JE BIO STO POSTO USPJEŠAN Bellevue i Gusar doznali protiv koga će igrati za finale

Piše Tonči Vlašić
12. ožujka 2021. - 21:34

Bellevue – Pula 18:6 u posljednjoj utakmici 3. kola u skupini 'A'. I prije utakmice je bilo jasno, Bellevue je prvi, a Pula zadnja, četvrta, Bellevue će razigravati u nastavku za poredak od 1. do 4. mjesta, Pula za poredak od 5. do 7. mjesta. Bellevue je prvo mjesto osigurao pobjedama protiv Osijeka i Zagreba, a Pula zadnje porazima od Zagreba i Osijeka.

Pobjedu protiv Pule pod vodstvom Marka Ivekovića, koji je odmarao nekoliko igrača, Bellevue je izborio u sastavu: Pavo Ljepopio (13 obrana), Đino Franić (2), Nikola Ljepava, Nikola Šimunović, Nikola Sršen (1), Boris Ivaniš (1), Franko Peruzović (2), Đivo Bobić, Leo Bogdanović (1), Josip Tolja (4), Marko Puljić, Maroje Ursić (4), Petar Pejić (branio na kraju, 1 obrana /1 gol, i to je pogodio u zadnjoj sekundi utakmice s gola na gol) i Maro Banić (2).

Prije ogleda Bellevue – Pula suparnika u polufinalu doznao je Gusar, pobjednik skupine 'B', i to će biti Osijek, koji je s 10:6 bio bolji od Zagreba u odluci tko će biti drugi, a tko treći u skupini 'A'. Nakon ogleda Bellevue – Pula suparnika u polufinalu doznao je Bellevue. Bit će to Siscia, koja je dobila Delfin s 13:6 u utakmici koja je odlučivala tko će biti drugi, a tko treći u skupini 'B'.

Polufinala (Bellevue – Siscia, Gusar – Osijek) igraju se u subotu, 13. ožujka kad se igra i utakmica razigravanja za poredak od 5. do 7. mjesta (Pula – Delfin).

Prvi od dva turnira Prve 'B' lige, koji se igra u splitskom Poljudu, završava u nedjelju, 14. ožujka kad su na rasporedu utakmice za peto mjesto (Zagreb – pobjednik Pula / Delfin), za treće i za prvo mjesto.

01. svibanj 2024 19:37