StoryEditorOCM
VaterpoloPRVA ‘B‘ LIGA |

GUSAR POPUT BELLEVUEA Hoće li na kraju prvog turnira u finalu igrati oba kluba iz naše županije?

Piše Tonči Vlašić
12. ožujka 2021. - 13:47

Hoćemo li na kraju prvog od dva turnira Prve 'B' lige u splitskom Poljudu gledati u finalu dva kluba iz naše županije, Bellevue i Gusar? Oba su osvojila prvo mjesto u skupini, Bellevue u skupini 'A', a Gusar iz Mlina u skupini 'B', te će obojici u subotu, 13. ožujak, u polufinalu suparnik biti drugoplasirani sastav druge skupine.

Tko će biti suparnik Bellevueu odlučit će 3. kolu u skupini 'B', ogled između Siscie i Delfina. Gusar je u 1. kolu dobio Sisciu sa 16:12, a u 2. kolu sa četiri razlike i Delfin, i to s 13:9. Gusar pak čeka tko će biti uspješniji u ogled za drugo mjesto u skupini 'A' između Zagreba i Osijeka, dva sastava koja je svladao Bellevue (Osijeka s 8:1, a Zagreba sa 14:5).

Pod vodstvom trenera Lovra Vidosavljevića Vučića Gusar je pobjedu protiv Delfina ostvario u sastavu: Petar Grbić, Mak Meco, Ivan Jurić (4), Toni Paskojević (1), Zvonimir Perić (3), Ivan Špetić, Krešo Marić, Nikola Pavličević, Maroje Vidosavljević Vučić, Patrik Kolak (4), Antonio Marić, Mario Šopar, Tomo Petrović i Dorian Raguž (1).  

Bellevue je branitelj naslova, osvojio je tri u nizu, današnja utakmica protiv Zagreba bila mu je 116. prvo'be'ligaška utakmica u kojoj je stigao do 76. pobjede, a Gusar je debitant u ovom rangu natjecanja. Za sad mu ide odlično - dobio je obje utakmice.

Prvi turnir u Splitu završava u nedjelju, 14. ožujka.  

01. svibanj 2024 20:31