StoryEditorOCM
VaterpoloPRVA B LIGA

Domaći zadatak (FOTO): Bellevue zaustavio Sisciu, Gusar zaustavljen u posljednjoj četvrtini

Piše Tonči Vlašić
20. veljače 2023. - 18:00

Bellevue je upoznao snagu makarskog Galeba u 2. kolu, u njegovom domu, a Gusar iz Mlina kolo poslije, u Gružu. Stopostotan učinak nakon 3. kola u Prvoj ‘B’ ligi ima osim Galeba MR još POŠK 1937, koji će u idućem, 4. kolu, ugostiti Bellevue, a zatim stiže u Gruž igrati protiv Gusara.

Dvije pobjede i poraz u prva tri kola ima Bellevue, najuspješniji klub u povijesti Prve ‘B’ lige, ali i Opatija LRH, Jadran Kostrena i Siscia, koju je dubrovački sastav ugostio u 3. kolu te nadigrao s 20:7. Bruno Bobić je bio s pet pogodaka prvi strijelac sastava trenera Marka Ivekovića za koji su po tri pogotka postigli Nikša Marković, Josef Hrošik i Harun Kazagić, dva Ivano Vlahović, a po jedan Dominik Lončarić, Boris Ivaniš, Đino Franić i Marko Puljić. Toni Rozić je branio prve dvije četvrtine, a nakon toga Nikola Balić. Još su igrali Tiho Vranješ, Emilio Tullio i Leo Bogdanović.

image

Marko Puljić (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Emilio Tullio (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Trener Marko Iveković (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Dominik Lončarić (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Tiho Vranješ (Bellevue) protiv Siscie

Tonči Vlašić/
image

Bellevue - Siscia 20:7

Tonči Vlašić/
image

Nikša Marković (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Đino Franić (Bellevue)

Tonči Vlašić/
image

Harun Kazagić (Bellevue)

Tonči Vlašić/

Bellevue je na startu sezone dobio u Gružu s 15:14 Gusara, koji je u 2. kolu ostvario uspjeh kod Zagreba sa 16:12. Bellevue je u Makarskoj izgubio 15:11 od Galeba, koji je sad dobio Gusar u Gružu s 12:8. Zadnja četvrtina 4:0 za goste, koje su predvodili Luka Kaleb sa šest, te Mihovil Marinović s tri pogotka. Gusar je protiv makarskog sastava pod vodstvom Matea Sentića igrao u sastavu: Petar Grbić, Stijepo Matić, Ivan Jurić, Toni Sambrailo (2), Jure Jarak, Mauro Prkoča, Maroje Vodosavljević, Maro Banić, Ivan Špetić, Dorian Raguž (1), Vlaho Pavlić (2), Mario Šopar, Ivio Bilić i Patrik Kolak (3).

Gusar je u 4. kolu gost Siscie.  

28. travanj 2024 01:27