StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

Ni druga ekipa prvaka, zagrebačke Mladosti, nije našla rješenje za ekipu iz Gospina polja

Piše Tonči Vlašić
28. listopada 2023. - 19:42

Dubrovnik, sjedi, pet! Ekipa Leonarda Barića (i Maje Ereš, i Pauline Prkačin, te Marine Radić) dobila je i petu prvenstvenu utakmicu, i to je slavila bez izgubljenog seta protiv druge ekipe aktualnih prvakinja, zagrebačke Mladosti, koja je u prva četiri kola ostvarila tri pobjede.

Redom, 25:17 prvi set za Dubrovnik nakon 22 minute igre. Zatim je uzeo drugi s 25:22, a bitka za njega je trajala 25 minuta, i na kraju 25:18 – taj set je potrajao najkraće – 21 minutu.

Doris Buzolić je u pobjedu Dubrovnika u zagrebačkom Domu odbojke ‘Bojan Stranić’ na Savi ugradila 22 poena, Laura Gnjatović 15, Manuela Karač 10, Lara Dežulović 9, Gabriela Stipanović 3, te Iva Maslać 1 poena. Dva libera su igrala, Marija Kristić i Laura Prkačin, plus Mia Obradović, Anamarija Mrakić, Andrea Butigan, Matea Vuletić i Mia Vukas.

image

Odbojkašice Dubrovnika nakon pobjede u 4. kolu sezone 2023./24. protiv ekipe Veli vrh u Gospinom polju

Tonči Vlašić/

Dubrovnik je lider s čistih 5/0, možemo se pridružiti Drenova ako dobije kod kuće Vinkovce, a Drenova je idući gost u Gospinom polju.

Prije derbija 6. kola drugog razreda Dubrovnika čeka finale Regije Jug Kupa ‘Snježane Ušić’. Gost je Zadra, također drugoligaša, koji je na začelju bez pobjede i kojeg je u 2. kolu prvenstva dobio u Zadru s 3:0.  Bude li (opet) uspješan, naći se se u završnici kupa, među 16 najboljih.

28. rujan 2024 13:39