StoryEditorOCM
NogometTEŽAK EUROPSKI PORAZ SPLITSKIH ‘BILIH‘

Toliko prilika i u Solunu, ali niti jedan pogodak, PAO(K) Hajduk, ima za čime žaliti

Piše Tonči Vlašić
17. kolovoza 2023. - 21:27

0:0 U SPLITU, 0:3 U SOLUNU

PAOK - Hajduk 3:0

Strijelci: 1:0 Schwab (12.-11m), 2:0 Živković (78), 3:0 Živković (85)

PAOK: Kotarski - Kedziora, Troost-Ekong, Koulierakis, Baba - Schwab, Tsingaras (od 62. Soares, od 73. Odzoev) - Narey (od 62. Taison), Konstantelias, Živković - Samatta (od 78. Brandon).

HAJDUK: Lučić - Moufi (od 82. Mikanović), Šarlija, Diallo, Melnjak - Sigur, Krovinović (od 59. Benrahou) - Sahiti (od 59. Dolček), Odjidja (od 82. Čuić), Mlakar (od 72. Dajaku) - Livaja.

image

PAOK - Hajduk

Jakov Prkic/Cropix

Imali su ‘Bili‘ prilika, nije ih nedostajalo u obje utakmice, tri baš velike u prvoj na rasprodanom Poljudu gdje su dva puta tresli okvir gola, imali su ih i sad u uzvratu na Toumbi, u Solunu, ali nisu uspjeli niti jednom u ukupno 180 minuta igre zatresti mrežu PAOK-a, koji je to uspio tri puta u svom domu. Znao je kazniti sve greške Hajduka, bolje rečeno poklone splitskog sastava, te ide u završni krug kvalifikacija za nastup u skupini Konferencijske lige.

Za Hajduka je ekspresno završena europska sezona. Zapeo je na prvom ispitu, a toliko je silno želio igrati u skupini… Ništa od toga. Ovo je trinaesta sezona kako u tome nije uspio.

Ostaje mu sad borba za prvenstvo i domaći kup. Prvo je natjecanje otvorio sa sve tri pobjede, lider je, a ne zna za naslov prvaka od 2005. godine, a drugo natjecanje u kojem brani trofej (lovi treći trijumf u nizu), još nije počeo.

image

Startnih jedanaest Hajduka u Solunu

Jakov Prkic/Cropix
image

Lukša Jakobušić na tribinama u Solunu

Jakov Prkic/Cropix
image

Slave Andrija Živković i William Troost-Ekong, PAOK vodi 3:0

Jakov Prkic/Cropix
image

Jan Mlakar i Konstantinos Koulierakis

Jakov Prkic/Cropix
image

Fahd Moufi (Hajduk) protiv PAOK-a u Solunu

Jakov Prkic/Cropix
29. travanj 2024 19:48