StoryEditorOCM
NogometRUMUNJSKA

Tko zna, zna! Sjajno je Dubrovčanin izveo udarac iz kuta i u trepavicu pogodio svog suigrača!

Piše Tonči Vlašić
22. srpnja 2023. - 12:20

Ušao je s klupe u 72. minuti, dvije minute poslije izjednačenje, nije se tresla mreža (iako je bilo prilika s obje strane, baš lijepih prilika), već je i njegov Sepsi OSK ostao s desetoricom, a što se gostu, Universitatei 1948. Craiovi, dogodilo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Iako nisu imali i dalje brojčanu prednost, Aganović i ekipa su napadali. U  89. minuti izborili korner. Loptu je uzeo baš Dubrovčanin. Sjajno je pronašao Maria Rondona iz Venezuele u kaznenom prostoru gostiju, pogodio ga u ‘trepavicu‘, skok, udarac glavom, pogodak i pobjeda.

U sve tri utakmice nove sezone čista je mreža Sepsi OSK-a, koji je u dvije pogađao po jednom. Prvi pogodak, u prvoj utakmici nove sezone, donio mu je trijumf protiv aktualnog prvaka, Farul Constante, i trofej – rumunjski Superkup. Sad u 2. kolu prvenstva, nakon startnih 0:0 kod Rapid Bukurešta, pobjeda protiv sastava iz Craiove u prvoj utakmici kod kuće.  

Dubrovčanin je lani bio TOP 5 najboljih asistenata lige. Sad je asistirao za prvi prvenstveni (i za sad jedini) pogodak svoje momčadi. Rumunji ističu: Tko zna, zna!

04. svibanj 2024 05:21