StoryEditorOCM
NogometJe li moguće

Šok iz Londona: Perišić se teško ozlijedio! Mora ‘pod nož‘, povratak u Hajduk sada je nemoguć?

Piše Sport SD
20. rujna 2023. - 14:17

Loše vijesti stižu iz Londona. Naime, Ivan Perišić se teško ozlijedio, a u pitanju je prednji križni ligament desnog koljena. To znači da je pred njim operacija i dugotrajni oporavak. Odavno se već "kuha" njegov povratak u Hajduk. Zima i sljedeći mercato spominjali su se kao najvjerojatnija opcija. Ali s obzirom na novonastale okolnosti, taj scenarij postaje gotovo nemoguć.

Oporavak od ozljede ovakvog tipa traje od šest do osam mjeseci, ovisno o napretku rehabilitacije. Na cjedilu tako nije ostao samo Tottenham. Ozljedom 34-godišnjaka najviše su pogođeni Vatreni. Hrvatsku reprezentaciju teško je zamisliti bez Perije, godinama već stožernog igrača momčadi Zlatka Dalića.

Pitanje je, stoga, hoće li se oporaviti do Europskog prvenstva u lipnju sljedeće godine. A ako se i oporavi, novo je pitanje u kakvom će biti stanju nakon pola godine bez utakmice.

Kako javljaju iz Tottenhama, Perišić se ozlijedio na treningu, te nije bila riječ o duelu. Dogodilo se bez kontakta, prenosi Slobodna Dalmacija.

28. svibanj 2024 02:43