StoryEditorOCM
NogometNOVI VELIKI POTEZ LUKŠE JAKOBUŠIĆA

Gotovo je! Vijest ni prva, ni zadnja, pomislit ćete, posebno u ritmu objava koje nam je servirao talijanski mag tržišta. No, ovo je sad ...

Piše Tonči Vlašić
19. siječnja 2024. - 10:39

Ivan Perišić u Hajduku, potpisuje... Gotovo je! Vijest ni prva, ni zadnja, pomislit ćete, posebno u ritmu objava koje nam je servirao talijanski mag tržišta Fabrizio Romano. No, ovo je sada korak dalje. Presudan korak.

Po očekivanjima koje sežu sve do Umaga, gdje se Hajduk priprema, posao dovođenja, povratka Perišića trebalo bi dovršiti možda već i danas! Najkasnije za vikend, a hoće li to biti već danas, teško je baš u ovom času reći, ali do ponedjeljka bi trebalo biti sve riješeno. Dakle, sitno brojimo!

Posudba na šest mjeseci, s tim da je želja Hajduka da se suradnja nastavi i za iduću godinu dana. Ali, o tom potom. Neka prvo Hajduk objavi sretnu vijest, čeka se službena objava, potom i prezentacija u Hajdukovu dresu 34-godišnjeg godišnjeg lijevog krila.

Sve je spremno za doček Perišića u Poljudu - napisao je Slaven Alfirević, 40 i kusur godina sportski novinar Slobodne Dalmacije. Hajduka prati od kad zna za sebe, i, uvjereni smo kako nije falio. 

Dakle, pišemo Lukši Jakobušiću, predsjedniku Hajduka, još jedan dobar potez.

Naravno, ne zaboravljamo kako je Perišić bio teško ozlijeđen, kako se svi nadaju da će se što prije vratiti na travnjak, te biti onaj stari. Ne samo zbog Hajduka, već i zbog reprezentacije.  

image
Vojko Basic/Cropix
27. travanj 2024 06:27