StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Čeka nas u subotu drugo poluvrijeme protiv Maroka, ne može biti opet bez pobjednika, a Messi dočekao branitelja naslova!

Piše Tonči Vlašić
14. prosinca 2022. - 21:57

Hrvatska i Maroko za treće mjesto u subotu, 17. proisinca, s početkom u 16 sati po hrvatskom vremenu, a 24 sata poslije u finalu Argentina i Francuska, tko će po treći put na tron, Argentina nakon 26 godina ili će Francuska obraniti nasklov, koji je prvi put osvojila 1998. godine?

Naši tako zatvaraju prvenstvo u Kataru protiv prvog suparnik. Hrvatska i Maroko su bili suparnici u 1. kolu natjanja u skupini. Nije bilo pobjednika, nije bilo ni pogodaka, svakom po bod. Maroko je sad na Al Baytu, gdje je igrao protiv naših, opet ostao bez postignutog pogotka, ali sad je u polufinalu primio dva od Francuske, koja je povela već u 5. minuti, te u nastavku potvrdila pobjedu, te rastužila oko 50.000 marokanskih navijača na tribinama.

Na kraju sjajna scena. Igrači i stručni stožer Maroka su kleknuli na travnjak, te se poklonili svojim navijačima. Zahvalili im na velikoj podršci.

Maroko je prva afrička reprezentacija u polufinalu SP-a. Hrvatska lovi svoju treću medalju. Ima broncu iz Francuske 1998. godine, te srebro iz Rusije prije četiri godine.

23. svibanj 2024 20:49