StoryEditorOCM
NogometRUMUNJSKA

Aganović asistira i pogađa, sjajan start Sepsi OSK-a, pet utakmica bez primljenog pogotka!!!

Piše Tonči Vlašić
1. kolovoza 2023. - 12:11
Sepsi OSK uoči prve utakmice kvalifikacija za Konferencijsku ligu, u Sofiji protiv CSKA, koju je dobio s 2:0 (Adnan Aganović prvi s lijeva u prvom redu)Sepsi Osk/

Sjevnula je kontra, loptu je dobio na centru, vukao je, a kad je stigao do šesnaesterca domaćina, potegao je Adnan Aganović iskosa, s desne strane, te pogodio suprotnu za konačnih 3:0 usred Bukurešta protiv Dinama. Sepsi OSK je dobio četiri od pet utakmica ove sezone, bez poraza je i bez primljenog pogotka!

Osvojio je u prvoj utakmici 1:0 pobjedom protiv prvaka, Farul Constante, rumunjski Superkup. Potom, u 1. kolu prvenstva odigrao bez pogodaka u Bukureštu protiv Rapida, pa dobio kod kuće Universitateu Craiovu 1948. s 1:0. Nakon toga priredio iznenađenje. Usred Sofije s 2:0 slavio je protiv CSKA u prvoj utakmici kvalifikacija za Konferencijsku ligu, te sad ovih 3:0 u 3. kolu domaćeg prvenstva.

Aganović asistira, on je ‘zakuhao‘ za prvu prvenstvenu pobjedu u (n)ovoj sezoni, i to za pogodak u 89. minuti u 2. kolu, sad je i pogodio u 3. kolu. Propustio je samo jednu utakmicu ove sezone. Jedinu koju nije dobio Sepsi OSK.

Iduća utakmica za Aganovića i ekipu je super važna. U četvrtak, 3. kolovoza, igraju uzvrat protiv CSKA. Na kladionicama je bugarski trofejni klub i dalje favorit za prolaz unatoč onih 0:2 kod kuće. Međutim, posljednji rezultati kažu kako rumunsjki sastav za koji igra 36-godišnji Dubrovčanin nije bez izgleda.

03. svibanj 2024 17:07