StoryEditorOCM
ZabavaSTRAVA

Ženu je danima mučio smrad koji je dolazio iz praonice u njezinom domu, a onda kada su pomakli perilicu šokirali su se

Piše dv
17. siječnja 2024. - 07:37

Novi video na TikToku šokirao je mnoge. Amanda se danima brinula što to smrdi u njezinoj praonici. Pregledala je perilicu ali u njoj nije bilo zaboravljenih stvari koje su mogle ispuštati taj grozan miris. Zato je zamolila supruga Johana da provjeri o čemu je riječ. Amanda i Johan nisu ni slutili što bi to moglo biti.

@mum_that_toks If your laundry room still smells maybe check UNDER your washing machine  ? I think it died when the heat pumps were running in our laundry for 5 days ? I made Johan check under every appliance in the house. New fear definitely unlocked ? #australia #queensland #laundrytok #washingmachine #snake #snakeinhouse #fyp ♬ original sound - Amanda (mum_that_toks)

Amanda je objavila video na TikToku koji prikazuje Johana kako se s kliještima u ruci smješka i zadirkuje ju, dok se ona brine. No, nakon što Johan pomakne perilicu rublja naglo mijenja raspoloženje.

"Moj Bože, je li prava? Je li živa?”, upitala je žena uzrujano, a zatim pokazala kako je izvor smrada bila jedna uginula - zmija.

"To čak nije bila prokleta perilica rublja! Bože mili, koliko je dugo živjela ispod, kako se ovo dogodilo?", pitala se Amanda.

image
Tiktik Mum_that_toks
03. svibanj 2024 12:35