StoryEditorOCM
ZabavaKRISTIJAN BABIĆ

Vlasnik izgorenog zagrebačkog kluba Mint bio je u braku s glumicom Jelenom Perčin

Piše dv
19. rujna 2023. - 13:18

Buktinja koja je noćas u pepeo pretvorila popularni noćni klub Mint u prvi plan je dovela vlasnika tog mjesta, Kristijana Babića. Poduzetnik Kristijan Babić je od ranije medijima poznat i po svom ljubavnom životu. Prvi je suprug naše glumice Jelene Perčin s kojom je dobio i kćer Lotu.  U braku su bili tri godine, a vjenčali su se u prosincu 2008. godine nakon godinu dana veze.

Vjenčanje je održano u  zagrebačkoj bazilici Srca Isusovog, a obred je predvodio pokojni pater Zvjezdan Linić.  Proslavi je prisustvovalo 60-ak uzvanika, među kojima je bilo i poznatih lica. Na vjenčanjusu bili i glumac Mislav Čavajda sa svojom tadašnjom djevojkom Mirelom Forić koja se poslije udala za Darija Srnu

- Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civiliziran način - izjavila je tada Jelena za Dnevnik.hr. Tom je prilikom otkrila i da je njezin bivši suprug apsolutno prisutan u kćerinu životu.

30. travanj 2024 09:00