StoryEditorOCM
ZabavaKAD POSTANE DOSADNO

Suprug joj dopušta da viđa druge muškarce i još ih traži za nju: ‘Jako dobro poznaje moj tip, vrlo je otvoren‘

Piše dv
2. listopada 2023. - 16:29

Alexandra Le Tissier (31) iz Velike Britanije za sebe tvrdi da je najsretnija žena na svijetu jer joj muž dopušta korištenje aplikacija za spojeve i odnose s drugim muškarcima. Alex je sa suprugom Mitchom (31) u monogamnoj vezi više od 10 godina, no zahvaljujući monotoniji koja im se uvukla u vezu, odlučila je njihov odnos obogatiti sa još par muškaraca.

Naglasila je da je još uvijek zaljubljena u njega, a on se odmah složio s njezinom idejom da upoznaje druge muškarce. Mitch je čak pomogao ženi izabrati najbolji odabir, odnosno najboljeg muškarca, prenosi Kurir.

- Moj suprug je vrlo otvoren. Ne osuđuje me ni na koji način i to mu baš odgovara. Jedino pravilo koje imamo je da mi takvi odnosi mogu biti samo zabavni i ništa više. Zanimljivo je da njega to isto uopće ne zanima, što je meni stvarno smiješno - rekla je.

Alex kaže da ima stroge kriterije za potencijalne muškarce i da ih bira na temelju fizičkih atributa poput kose.

Iako Alex tek treba otići na spoj s muškarcem s kojim trenutno razgovara, kaže da je još prerano za to jer misli da bi s njim trebala razgovarati još barem nekoliko tjedana, prenosi Kurir.

Alex inače koristi aplikaciju Bumble za koju se odlučila jer ženama daje priliku da naprave prvi korak. Želi da svaki potencijalni muškarac dobije odobrenje njezina supruga.- Pustila sam muža da pregledava profile umjesto mene. Jako dobro poznaje moj tip, volim štrebere - rekla je.

No dok su Alex i njezin suprug zadovoljni najnovijim razvojem događaja u njihovoj vezi, nisu naišli na odobravanje svih. Nakon što je Alex otkrila da koristi aplikacije za spojeve na Twitteru, neki su čak kontaktirali njezinog supruga kako bi ga obavijestili o tome.

Što se tiče njihove veze u budućnosti, Alex vjeruje da će od sada biti puno zabavnija, a rekla je da ju je odluka da koristi aplikacije za spojeve još više približila suprugu.

29. travanj 2024 20:18