StoryEditorOCM
ZabavaTKO BI REKAO

Srpkinja odlučila u Zagrebu proslaviti rođendan, ostala je šokirana: ‘Jeftinije sam prošla nego lani‘

Piše dv
29. prosinca 2023. - 17:36

Ove godine svi se žale kako su cijene tijekom prosinca na adventskim događanjima drastično skočile. Neki se šale kako je samo za čevapčiće potrebno dignuti kredit, a kamoli nešto drugo naručiti.

Jedna je Srpkinja odlučila svoj rođendan proslavili prošloga vikenda u Zagrebu, te je na svom TikTok računu opisala gdje je sve bila i koliko je novaca morala potrošiti.

"Koliko me koštao rođendanski vikend u Zagrebu. Povratnu autobusnu kartu sam platila oko 80 eura. Smještaj sam dijelila sa prijateljicama, Plaćale smo po 35 eura po osobi. Stan je bio na odličnoj lokaciji, lijepo je izgledao, ali je bio jako prljav. Zbog čega je i bilo tako jeftino. Kada smo stigli u Zagreb ostavile smo torbe u jednom kafiću na čuvanje i to me je koštalo 6,5 eura. Za hranu i piće sam potrošila oko 50 eura. Najviše novca sam potrošila na Fuliranju. Izlazak u klub gdje sam častila prijateljice koštao me je 80 eura. Mislila sam da ću potrošiti i više od toga. Za prijevoz po Zagrebu sam potrošila oko 12 eura, koristeći aplikaciju. Sveukupno sam potrošila oko 260 eura, napisala je Emilija Paunović koja je na kraju zaključila: "Jeftinije sam prošla nego lani."

image

Proslava rođendana u Zagrebu

Screenshot Tiktok Paunovicemaa
30. travanj 2024 17:42