StoryEditorOCM
ZabavaTOP 10 POVOLJNIH

Sjajan božićni poklon za 7 kuna? Da, da, i to smo pronašli, a nema žene koja bi se bunila protiv njega. Evo liste jeftinih, a ‘mrak‘ darova...

Piše anita matić/ sd
19. studenog 2021. - 18:36

Božićno vrijeme je pred vratima... Izlozi već danima "vrište" proizvodima i dekoracijama koje prizivaju "najljepše doba u godini". Znamo svi da koliko god ono prekrasno bilo, znade bome prouzročiti i popriličan stres. Ukrasiti kuću, ispeći kolače, osmisliti blagdanski jelovnik, kupiti poklone... Ima tu posla, donosi Slobodna Dalmacija.

E, sad... u ukrašavanju kuće i pripremanju slastica vam baš ne možemo pomoći, koliko možemo u ovoj potonjoj stavci.

Naš savjet vam je da nipošto ne ostavljate kupnju poklona za zadnji tren; em ćete se iznervirati, upasti u gužve, potrošiti vrijeme, a po svoj prilici i mnogo više novca.

Evo našeg prijedloga: skuhajte kavicu, upalite laptop, iskoristite pre-Black Friday popuste (da, da, sada postoji i to, op.a) i bez maske za lice i tumaranja po trgovinama, obavite to online putem... Mi vam donosimo neke smjernice; izabrali smo deset odličnih i superpovoljnih poklona, među kojima neki koštaju samo 7 kuna, a kladimo se da se niti jedna žena ne bi bunila protiv njega.

Bacite pogled, sigurno će vas nešto inspirirati....

04. svibanj 2024 03:14