StoryEditorOCM
ZabavaNAŠLI SU SRODNU DUŠU

Silente objavio više detalja o novoj članici, otkrili i kad će imati prvi nastup s bendom: ‘S malo iskustva i Larinim talentom vjerujemo da ćemo napraviti sjajnu muziku...‘

Piše Dv
24. travnja 2023. - 11:47

Nakon što je vokalistica benda Silente, Doris Kosović, objavila kako napušta ovaj dubrovački bend, Silente je na Facebooku objavio više detalja o novoj članici glazbenog sastava - Lari Viktoriji.

- Potraga za osobom koja će s nama nastaviti ono što smo započeli traje već neko vrijeme. Ovim putem bismo htjeli zahvaliti svim dragim curama koje su dolazile na audicije i pjevale Silente. Čuli smo nevjerojatnih glasova, ali to je više bila potraga za srodnom dušom punom volje i ljubavi prema onome što Silente želi i mora još jako dugo raditi.

Nije upitno bi li Lara Viktorija napravila karijeru i bez nas, ali draže nam je ipak ovako. S malo iskustva i njenim talentom vjerujemo da ćemo napraviti sjajnu muziku i puno dobrih uspomena, ali samo ako je vi primite u svoja srca kao što mi u svoja. Ovo je ipak Silente familija i mi sviramo zbog trenutaka koji spajaju bend i publiku.

Potrudit ćemo se da vam je sljedećih dana što bolje predstavimo. Prvi javni nastup je u petak uživo na dodjeli glazbenih nagrada Porin, a prvi koncert je 1. svibnja u Makarskoj. Novu pjesmu smo već snimili, a cijeli bend je trenutačno u Zagrebu na snimanju spota koji stiže ubrzo. Navijajte za nas jer vaši smo i kad nismo.

Hvala svima na ljubavi koju šaljete i Doris i nama. Razumijemo sve komentare, ovo nisu male stvari i podrška koju nam šaljete znači više no što možete zamisliti.

Voli vas puno neobranjivi Silente - napisali su članovi benda. 

09. svibanj 2024 21:53