StoryEditorOCM
Zabavapopularna destinacija

Račun koji im je pokvario medeni mjesec: tek vjenčani par na Mykonosu ‘iskeširao‘ suludu cifru za pivo, koktel i desetak kamenica

Piše dv
3. kolovoza 2022. - 19:13

Lindsay Breen i suprug Alex, oboje 30-godišnjaci iz Toronta, podijelili su s britanskim medijima svoju priču s medenog mjeseca. Par se ovog ljeta vjenčao u Italiji, a u Grčkoj su nastavili svoj medeni mjesec. No tamo su doživjeli i jedno neugodno iskustvo, donosi Slobodna Dalmacija.

Naime, šokirao ih je račun koji su dobili u jednom restoranu. Cifra je bila približna 400 eura nakon što su naručili jedno pivo, jedan koktel i desetak kamenica.

Tvrde da im osoblje restorana nije dalo kartu pića s cijenama prije nego što su naručili, već su ih samo na kraju šokirali iznosom...

Ono što ih je posebno iznenadilo u cijeloj priči je da im račun nije uručen za stolom, već je jedan od zaposlenika Alexa odveo u "stražnju sobu" kako navode. Kad je zatražio detalje, konobar mu je samo pokazao na zaslon računala, a sve je bilo na grčkom jeziku...

Kanađanin priča za medije kako se osjećao zastrašeno, pa je na kraju odlučio podmiriti račun i otići odatle.

Lindsay kaže da joj je sumnjivo bilo već prilikom naručivanja večere. Tvrdi da je supruga i nju 'drsko' osoblje odmah upitalo 'želite li kamenice?', nakon čega je uslijedilo i pitanje 'dvanasetak?'.

Misleći da je to tipična narudžba, par iz Toronta je prihvatio. Alex je tražio pivo, ali kad god je njegova žena zatražila kartu koktela, konobar je nastavio nabrajati žestoka pića. Odabrala je aperol spritz.

Kasnije su saznali da ih je samo jedna kamenica koštala "paprenih" 29 eura, a sve zajedno s dva pića izašlo je 400 eura. Boravak u Mykonosu nakon toga su skratili i uputili se u Kanadu, uz poruku: 'Srećom pa smo uopće imali toliko novaca da platimo...'.

30. travanj 2024 09:25