StoryEditorOCM
ZabavaMihovil u velikom finalu

Profesor poziva na podršku dubrovačkom paraolimpijcu u showu ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Glas za Španju je glas za hrabrost, optimizam i volju za životom‘

Piše G. B.
4. svibnja 2024. - 13:53

Naš sugrađanin Mihovil Španja večeras nastupa u završnici HTV-ova glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju‘. Uoči finala svom je bivšem studentu puo sreće zaželio profesor Đorđe Obradović, te pozvao gledatelje da podrže Mihovila i njegova mentora Gorana Boškovića:

- Paraolimpijac okićen brojnim zlatnim medaljama s najvažnijih svjetskih natjecanja, magistar odnosa s javnošću Mihovil Španja večeras nastupa u finalu Zvijezde pjevaju HRT-a. Glas za Španju je glas za hrabrost, optimizam i volju za životom. Mihovil Španja od djetinjstva svladava zdravstvene, fizičke i društvene prepreke s pjesmom na usnama. Pobjednik je i zvijezda samo zbog toga, neovisno kako će finale završiti. Glasati se može odmah pa sve do kraja večerašnje emisije na sljedeće brojeve: Mihovil Španja i Goran Bošković – 065 22 44 04 i s porukom Par4 na 60006. - kazao je profesor komunikologije Đorđe Obradović.

Mihovil mu Obradoviću na društvenim mrežama od srca zahvalio i poručio da je ponosan što je bio njegov student.

22. svibanj 2024 16:26