StoryEditorOCM
ZabavaVIDEO

Pjesmom ‘Darkslide‘ dubrovački band Embassy 516 najavio treći studijski album

Piše DV
20. listopada 2023. - 12:31

Dubrovački band Embassy 516 pjesmom "Darkslide" najavljuje treći studijski album "Trans." koji izlazi u studenome za zagrebački Geenger Records! Službeni singl i lyric video od danas je premijerno dostupan na YouTube kanalu te ostalim društvenim mrežama banda i izdavačke kuće, a možete ga odmah pogledati na ovom linku.

Vinilno izdanje s ukupno 10 pjesama stiže u studenome, a zaokruženo je kroz dinamični shoegaze/dreampop/post-metal zvuk na koji je band naviknuo slušatelje na prethodnim albumima "Surveillance of the Environment‘‘ (2012.) i "Correlation" (2018.). Novi albumu su snimili Ivica Glunčić, Tomislav Kličan i Žarko Dragojević, a na koncertnom dijelu će im se pridružiti Maro Zajec.

image

Uskoro treći album dubrovačkog banda Embassy 516

Geenger Records/

 

Audiovizualni kolektiv je također nastavio uspješnu suradnju s Igorom Juriljem (Yellow Yuri) koji je ilustrirao naslovnicu i pobrinuo se za vizualni dizajn kao i na prethodna dva albuma, čime je nakon desetljeća zaokružena planirana konceptualna trilogija. Album je također dijelom ostvaren kroz godišnji program udruge Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i županije Dubrovačko-neretvanske.

29. travanj 2024 22:20