StoryEditorOCM
ZabavaZABAVNA VEČER U STUDENTSKOM CENTRU

FOTO: Održan pub kviz za mlade pod nazivom ‘Squizz‘. Pogledajte odličnu atmosferu među dubrovačkim studentima

Piše Ivana Radić
10. ožujka 2022. - 21:29

Prošle večeri održan je Pub kviz u R&C Academia u studentskom domu, na kojem se skupio velik broj mladih kako bi uživali u društvu i odgovarali na pitanja iz raznih područja od geografije, kulture, povijesti, sporta i mnogih drugih.

Koncept igre je da se u tri kruga natjecanja odgovara na razna pitanja za koja se odgovori zapisuju na papirima koji se dodijele grupama i na kraju kruga predaju. Svaki krug se sastoji od 20 pitanja a odgovori na njih se čitaju u pauzama između.

Čak šesnaest grupa se natjecalo, a nagrade su dobile prve tri ekipe na ljestvici ukupnog poretka. Prvu nagradu osigurao je Sunset beach Dubrovnik, drugu nagradu osigurala je Bistro pizzeria Prova, dok je sponzor treće nagrade bila Pastićerija Mala truba. Ekipa pod nazivom S-300 se iskazala kao najbolja u općem znanju, odmah nakon njih slijedila je ekipa pod nazivom SMDNŽ dok je treća ekipa bila pod nazivom Patrikče.

SQUIZ se organizira svake druge srijede u mjesecu u organizaciji neprofitne udruge "Studentski katolički centar Dubrovnik (SKAC_DU)" koju vode mladi vjernici laici.

03. svibanj 2024 00:41