StoryEditorOCM
ZabavaSelfie izlazi iz mode?

Nevena Rendeli u điru odradila mali pokus: „Kad ja isprobavam novi trend na IG, cijeli Stradun se smije”

Piše dv/JL
12. srpnja 2023. - 13:11

Bivša voditeljica, autorica i poduzetnica Nevena Rendeli prošetala je dubrovačkim Stradunom dok ju je pratio smijeh prolaznika. Naime, Nevena je odlučila isprobati novi Instagram trend. Hodala je držeći kameru ispred sebe, a onda je suptilno kameru prepustila snimatelju kako bi cijelim tijelom stala u kadar. Tako je pokazala dugu tamno plavu haljinu uz koju je nosila bijelu torbicu, a kosu je stilizirala u nisku punđu, piše jutarnji.hr.

„Kad ja isprobavam novi trend na IG cijeli Stradun se smije”, napisala je u opisu videa.

Voditeljica Marijana Batinić bila je oduševljena videom.

„Hahaha, to sam ja htjela snimit‘ ovih dana”, napisala je u komentar i dodala: „I lijepa si jako.”

Iako po osmijehu na kraju videa bi se možda moglo zaključiti da je ovakvo snimanje Neveni bilo neugodno, to očito nije zasjenilo njezinu ljepotu koju su hvalili pratitelji.

„Jako zgodna”, „Ne znam ‘ko je ljepši, Stradun ili Nevena?”, „Divna, predivna”, glasili su samo neki od komplimenata.

Nevena je nešto kasnije u objavi podijelila da je s obitelji svog supruga Maka Vejzovića bila na izložbi svog svekra, umjetnika Fadila Vejzovića, naziva „Laka je mlados‘!” koja je sinoć svečano otvorena u palači Sponza, a može se pogledati do 30. srpnja u sklopu Dubrovnik festivala.

„Za nas, obitelj, to je bio posebno dirljiv trenutak”, napisala je u opisu fotografija na kojima je podijelila trenutke s izložbe i ponosno pozirala s obitelji.

27. travanj 2024 18:29