StoryEditorOCM
ZabavaU petak 20. rujna nastupa glazbena diva

Natali Dizdar u Ponat Beach Baru - ima li bolje kombinacije za pozdrav ljetu?

Piše DV
18. rujna 2024. - 19:49

U ovim krajevima nismo je dugo vidjeli, a upravo sad, ovog petka u 20 i 30 u Beach Baru Ponat u Solitudu imate priliku! Za uživanciju u neponovljivom ambijentu morsko-šumskog bara i svojevrsnog pozdrava ljetu koje nas je dosta izmučilo, stiže osvježenje u pravom smislu riječi, a za sve će biti zadužena hrvatska glazbena diva Natali Dizdar s cijelim nizom bezvremenskih hitova.

image

Natali Dizdar nastupit će u petak 20. rujna u Beach Baru Ponat

Bbp/

Natali je glazbenica koja proizvodi točno onoliko koliko želi, s kime želi i kako treba, ali je zato sve što izađe pod njezinim imenom za pamćenje. Od početaka u glazbenim showovima pa do samostalne karijere, Natali nikad nije pristajala na kompromise, nije se savijala prema komercijalizaciji niti sigurnom putu do ‘one time hitova‘ i odlučila je surađivati s nekima od ponajboljih autora, glazbenika, aranžera i tekstopisaca na ovim prostorima. Njezine su studijske snimke jednako impresivne kao i izvedbe uživo, što je dokazala na brojnim nastupima. Gordan Muratović Coki, Arsen Dedić, Hrvoje Klemenčić, Vlado Mirčeta, Roko Crnić, ljudi koji čine Mayalese, Porto Morto, Jinxe, samo su neki od njezinih suradnika.

image

Ponat Beach Bar jedinstveno je mjesto za dnevni i noćni izlazak

Ponat Beach Bar/

Jednostavna i prilično samozatajna, Natali je, uz glazbenu, odabrala i karijeru psihoterapeuta, no glazba je njezina prva i najveća ljubav. Mini album ‘Blues po kišnim plažama‘ još je jedan njezin iskorak koji, unatoč teškoj komercijalizaciji hrvatskog glazbenog neba, ipak, srećom, nalazi put do srca publike jednako kao što su to uradili singlovi ‘Ne daj‘, ‘Gazio si me‘ ili jedan od najljepših, kojeg je za nju tekstom i glazbom napisao neprikosnoveni pjesnik Arsen Dedić, a aranžirao Coki, ‘Zamijenit ću te gorim‘. Melankolija je ono što je neka prepoznatljiva Natalina nota i odlično joj stoji, a njezine glasovne sposobnosti daleko nadmašuju veliku većinu onoga što se danas, gotovo bez iznimke, pušta u eter.

image

Ponat Beach Bar jedinstveno je mjesto za dnevni i noćni izlazak

Ponat Beach Bar/

Koncertima predstavlja svoj novi mini album Blues po ljetnim plažama pravi je poslijeljetni melankolični niz kao stvoren za atmosferu više pozdravljanja jeseni, nego mahanja ljetu, no uz ‘Krug‘, ‘Ocean‘ i ‘Zadnji dan ljeta‘, Natali će publiku obradovati i već dobro poznatim hitovima koji i inače lako i rado uđu u uho publike željne dobre muzike i vrhunske izvedbe.

image

Natali Dizdar nastupit će u petak 20. rujna u Beach Baru Ponat

Bbp/

Večer u Beach Baru Ponat ne treba propustiti, koliko zbog posebnosti samo bara koji iz mora preko stijena ulazi u šumu, toliko zbog Natali čiji je koncert kao stvoren za ovaj ambijent.

18. rujan 2024 19:50