StoryEditorOCM
ZabavaIMA SMISLA

Mrle otkrio glavne misterije sinoćnjeg nastupa: evo gdje je zapeo famozni traktor

Piše SCENA SD
10. svibnja 2023. - 09:09

Nastup Leta 3 na Euroviziji među gledateljima je stvorio dva važna pitanja: zašto su  na njihovim majicama djeca i zašto na pozornici nema traktora?

O svemu je s novinarkom Eurosonga porazgovarao Damir Martinović Mrle, odgovarajući na pitanja "na svoj način".

"Ta lica predstavljaju djecu koja se ne smiju krasti. Ako nema djece, nema ni života", rekao je Mrle aludirajući na videozapise u kojima je Let 3 odao počast djeci iz Ukrajine kojima je zbog rata ukradeno djetinjstvo.

@eurosong.hr Na YouTube kanalu EurosongHR pogledajte cijeli intervju koji je naša Sanja napravila s @Let 3 Mrle na tirkiznom tepihu u Liverpoolu. ???? #eurovision #eurosong #eurovision2023 #fyp #esc #let3 #viral #fy #mamasc #foryou #eurovisionsongcontest #xyzbca #croatia #hrvatska ♬ original sound - eurosong.hr
 

Letovci su za Eurosong uz ekstravagantne kostime pripremili i prekrasni zlatni traktor, kojeg su u travnju ponosno predstavili vožnjom i poziranjem na Crekvini u gradu Kastvu. Ipak, od prepoznatljivog simbola njihove pjesme na pozornici, jučer - ni traga, ni glasa. Problem je nastao nakon druge probe, kada je otkriveno da je traktor pretežak za pozornicu, ali je tehničke probleme Mrle objasnio na svoj način.

"Traktor je zapeo u metaverseu zbog Brexita. I onda se ti portali engleski i europski teško mogu uskladiti, jednostavno se dogodila neka zbrka... inače je danas trebao biti s nama", tvrdi glazbenik.

03. svibanj 2024 20:51