StoryEditorOCM
Zabavabudući tata

Matija Cvek u ljubavi je uspješan koliko i u glazbi, trenutno očekuje bebu sa samozatajnom Zagrepčankom

Piše Stella Zavišić/Jutarnji list
24. studenog 2023. - 14:58

Već neko vrijeme se šuškalo kako će Matija Cvek postati otac, ali stigla je i potvrda, piše tportal. Naime, pjevač je radosnu vijest podijelio s pratiteljima na Instagramu i to na vrlo simpatičan način.

Fotografirao se kako čita knjigu „Trudnoća“, a u opis dodao „Za glupane“, piše Jutarnji list.

Kako piše tportal, Matija je više od godinu dana u sretnoj ljubavi sa Zagrepčankom Miriam Cikron, a on i lijepa plavuša će na proljeće postati roditelji. Matija ne govori puno o svom privatnom životu, a o Miriam se zna da je završila Prehrambeno-tehnološki fakultet. Čini se kako Miriam ima i umjetničku stranu jer je ilustrirala naslovnicu s Majom Horvat za Cvekov novi album „Vile se ovdje igraju“.

Ovo je vrlo uspješna godina za Matiju Cveka, očito privatno i poslovno. Poslovno je izdao album i snimio hit-duet s Marijom Šerifović, prenosi Jutarnji list.

Podsjetimo, Matija Cvek prethodno je bio više od četiri godine u vezi s Nikom Turković, a u srpnju prošle godine doznalo se da su prekinuli.

Kontaktirali smo Matiju Cveka kako bi nam komentirao ove navode, ali do trenutka objave ovog teksta nismo dobili odgovor.

28. travanj 2024 02:24