StoryEditorOCM
ZabavaKAKAV TIM

Mali otočić za velike zvijezde: Na Vrniku se našli Severina, Modrić i Kovačić

Piše D. L. i S. R.
17. srpnja 2024. - 12:37

Mali otočić, u blizini Korčule, mjesto je na koje nautičari neizostavno dolaze, a među njima je niz poznatih imena, od Beyonce i Jay Z-ja, Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona, do redovitog i rado viđenog gosta, tenisača Novaka Đokovića. Najnoviju objavu s Vrnika objavila je Severina, a fotografirala se s nogometnim reprezentativcima, Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, čije se objave s ljetovanja sa zanimanjem prate.

"Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i van njega... Hvala, Luka i Mateo...", objavila je Severina, čiji je posljednji nastup u Slanome izazvao mnogo pažnje zbog modnog odabira. Pjevačka zvijezda u kolovozu će nastupiti u Pločama, objavili su iz Grada Ploča na Facebooku.

"Službeno možemo potvrditi - glavni izvođač na ovogodišnjem Maratonu lađa je Severina! Početak zabavnog dijela programa je u 21:00, odmah po završetku ceremonije dodjele medalja. Atmosferu prije Severine zagrijat će grupa Kompas, a nakon Severininog koncerta je predviđen DJ party na kojem nastupaju DJ Tornado, DJ Boro, DJ Renato i DJ Mrka", objava je Grada Ploča.

01. rujan 2024 19:36