StoryEditorOCM
ZabavaVEĆ OVOG VIKENDA

Kći najbogatije Hrvatice drugi put izgovara sudbonosno ‘DA‘, njen tata tvrdi da ne zna gdje je vjenčanje

Piše Dolores Tolić/Gloria
13. srpnja 2022. - 15:09

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone ovog će vikenda svoju mlađu kćer Petru Ecclestone predati u ruke njezinom zaručniku Samu Palmersu. Svadba 32-godišnje bogatašice "teške" 350 milijuna funti održat će se u Londonu na nepoznatoj lokaciji, a nazočit će joj brojni uzvanici, piše Gloria.

Vremešni Bernie otkrio je da će se par vjenčati u tajnosti. "Vjenčat će se ovog vikenda, negdje u Londonu. Točnu lokaciju ne znam jer mi Petra još nije rekla. To su svakako divne vijesti. Nadajmo se da će biti sretnija nego što je bila u prošlom braku", rekao je Bernie.

"Naravno da ću ići, ali neću držati govor jer ja samo dobacujem komentare", šaljivo je dodao.

Imao je ponešto za reći i o Samu.

"Mislim da je izabrala dobrog mladića. Sama ne poznajem jako dobro jer oni žive u Sjedinjenim Državama i ne viđam ih često. Sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati", rekao je.

Osim Petrinog oca, koji će u listopadu proslaviti 92. rođendan, na vjenčanju će biti i njezina mama Slavica Radić te starija sestra Tamara.

Palmer, bivši prodavač automobila koji danas vodi umjetničku galeriju u Kaliforniji, Petri je drugi muž. Prije pet godina rastala se od oca svoje troje djece, biznismena Jamesa Stunta. Iako su Petra i James ostavljali dojam idiličnog para, kad su nakon šest godina krenuli svatko svojim putem, doznalo se da je Berniejeva kći bila duboko nesretna u tom braku. Atraktivnog Sama upoznala je prije dvije godine i to preko Tamarinog supruga. Petra i Sam već su roditelji 18-mjesečne kćerkice Millie, a ona iz braka s Stuntom ima kćer Laviju te blizance Andrewa i Jamesa.

image

Petra na brodu nazvanom po njoj u Trogiru 2020. godine

Duje Klarić/Cropix
image

Bernie Ecclestone i kćer Petra 2008. godine u marini u Zadru

Jure Mišković/Cropix

 

05. svibanj 2024 10:25