StoryEditorOCM
ZabavaRAJ NA ZEMLJI

Jedna od najljepših nogometašica svijeta, naša Ana Maria pohvalila se ljetovanjem iz snova s fotografijom u kupaćem

Piše Tina Premec/JL
20. lipnja 2023. - 07:26

Hrvatska nogometna reprezentativka i članica švicarskog nogometnog kluba Grasshopper Club Zürich 23-godišnja Ana Maria Marković uživa u odmoru u najjužnijoj portugalskoj regiji Algarve. Prema brojnim svjetskim medijima najljepša nogometašica na svijetu objavila je na svom Instagram profilu fotografije snimljene u bajkovitim špiljama Grutas de Benagil, piše Jutarnji list.

"Rajsko mjesto", napisala je Marković kratki komentar uz svoje fotografije koje je u vrlo kratkom roku od objave "lajkalo" čak 290 tisuća ljudi. Sportašica koja je prošle godine odbila ponude iz Njemačke i Engleske i odlučila odigrati barem još jednu godinu u Grasshopperu, ima čak 2,8 milijuna pratitelja na Instagramu na kojem dijeli i svoje privatne trenutke s obožavateljima. Tako je prije tjedan dana otkrila i da se odmara na Čiovu objavivši fotografije iz tamošnjeg beach bara.

Prošle godine je pak u razgovoru za švicarski 20min.ch rekla kako se terenu računa samo učinak, borba za svaku loptu, a ne njezina šminka. Također se osvrnula i na seksističke komentare na društvenim mrežama.

"Osobno ne dajem tim muškarcima priliku da me osuđuju. Ono što čini razliku između muškaraca i žena je primjerice, kada se ja na društvenim mrežama pokažem u bikiniju i Erling Haaland u kupaćim hlačama. Erling gotovo sigurno ne dobiva iste seksističke komentare. Mi žene smo dobre u zauzimanju jedna za drugu, ali ono što želim je da se i muškarci počnu zauzimati za nas. Muškarci uvijek govore o ‘časnim ljudima‘, ali bilo bi zaista časno da u takvim situacijama stanu iza nas.", istaknula je sportašica.

28. travanj 2024 04:03