StoryEditorOCM
ZabavaKAD OSKAROVCI ZAVESLAJU

Hollywoodske zvijezde ne mogu bez Grada, Woody Harrelson već je domaći, a iz Istre je doplovio Matthew McConaughey

Piše Maja Rilović Koprivec Foto: Tonći Plazibat, Božo Radić
17. srpnja 2022. - 20:35
Dubrovnik, 170722. Poznati hollywoodski glumci Matthew McConaughey i Woody Harrelson stigli su ispred Dubrovnika na brodu Serenity, a popodne su obisli obalu veslajuci na dasci.Tonci Plazibat/Cropix

Južni dio hrvatskog Jadrana hit je destinacija za bogae i slavne. Jadran su izabrali Victoria i David Beckham koji su s obitelji odmor proveli  u luksuznom kompleksu franjevačkopg samostana  na Lopudu. Tamo su boravili do danas, a tijekom boravka su proslavili 23. godišnjicu braka,  i 11. rođendan kćeri Harper.

I dok su Bechamovi danas napustili dubrovačko područje, po njih je u Zračnu luku Dubrovnik došao luksuzni privatni zrakoplov,  u Dubrovnik je uplovio slavni holivudski miljenik žena – Matthew McConaughey.  Oskarovcu i supruzi  na luksuznoj jahti društvo pravi i Woody Harrelson kojemu ovo nije prvi boravak ni u Hrvatskoj niti u Dubrovniku. Plutajući na dasci, iz  mora im je pokazao kako je najljepše kupanje pred Gradom. 

 U Hrvatskoj ne uživaju samo oni. Harrelson je na jahti Serenity plovio Dalmacijom  s dobro poznatom glumačkoj ekipi  -  tu su komičari i glumaci Chris Rock i David Spade te Sacha Baron Cohen, Rockova djevojka glumica Lake Bell  bubnjar grupe Metallica Lars Ulrich i njegova supruga, poznati model Jessica Miller. Fotografi su u Splitu zabilježili kako je s njima u društvu i JR, francuski fotograf i ulični umjetnik  i Guy Oseary, jedan od najpoznatijih glazbenih menadžera, čiji su klijenti Madonna, Red Hot Chili Peppers i U2.

04. svibanj 2024 06:05