StoryEditorOCM
ZabavaSlušajte taj glas

Halid ispunjava san mladoj djevojci iz Galicije koja svojim glasom oduševljava pratitelje na društvenim mrežama

Piše R. R./sd
7. ožujka 2023. - 18:51

Laura Marin mlada djevojka iz španjolske Galicije jedna je od onih koja je jako zapažena na društvenim mrežama, posebno Instagramu i Tik Toku.  I ne bez razloga, osim što govori šest jezika, 18-godišnja Laura je iznimno talentirana pjevačica, a u svom contentu se ističe coverma koji dolaze od popularnih pjevača upravo s Balkana.  Veliki je broj pratitelja koje oduševljava svojim trudom, a jezik (koji je zapravo mješavina svih iz bivše Jugoslavije) naučila je prije četiri godine i to preko interneta, donosi Slobodna Dalmacija.

Sama kaže da je gledajući dječju emisiju #medvjed u velikoj plavoj kući“ bio poticaj da istraži sve vezano za ovu regiju, kulturu i jezik. Malo po malo, vrlo je lijepo svladala izgovor i naučila pjesme. Putem društvenih mreža stekla je veliki krug pratitelja koji su je počeli sve češće spominjati.

Nakon priče o Lauri Marin koja se tako „zavrtjela u eteru“ Halid Bešlić je odlučio ispuniti joj želju da prvi put zapravo i posjeti ovu regiju, te da bude gošća na njegovom koncertu u Zetri 11. ožujka. Halid je inače najavio nekoliko specijalnih gostiju na koncertu, a Laura je jedna od njih.

- Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj glazbi i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru s menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru – ispričao je Halid.

Naravno i Laura je na svojim kanalima objavila koliko je oduševljena ovim pozivom i prilikom da dođe u regiju kojoj je dosta toga posvetila i koju je iskreno zavoljela.

29. travanj 2024 10:19