StoryEditorOCM
ZabavaU PETAK U MIMOZI

Ekipa za 5 ponovo kuha, ovaj put za Covid odjel. U tijeku su zadnje pripreme, pridružite se akciji!

Piše DV
11. studenog 2021. - 15:05

Kandidati 'Večere za pet' koja se snimala i u Dubrovniku kuhat će na humanitarnoj večeri za covid odjel Opće bolnice Dubrovnik u restoranu Mimoza. Tako će Ivana Bačić, Matej Oroz, Priscila Zumpano Martinović, Zoran Kosović i Karloti Bender ponovo ući u kuhinju, ovaj put u humanitarne svrhe. večera je zakazana za sutra, u petak, a kako će se sve odvijati prema epidemiološkim mjerama u restoran Mimoza može se doći samo s covid potvrdom, a i broj sudionika će, također zbog održavanja dostance, biti ograničen. No zato postoji i druga opcija - naručivanje dostave za uživanje u hrani u toplini doma, čime ćete također sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji u organizaciji udruge Bog, pravda, poštenje.

Svi koji su zainteresirani za uživanje u specijalitetima kandidata, a pri tom i pomoć Općoj bolnici Dubrovnik, mogu birati između mesnog i ribljeg jelovnika. Mesni jelovnik čine brusketi s tri vrste namaza, domaće njoke u umaku od junećeg mesa s miješanom sezonskom salatom te tortu 'Mimoza'. Riblji jelovnik se sastoji od crnog rizota sa sipom i gamborima, pečene ribe s povrćem i mediteranskim mirodijama, uz miješanu sezonsku salatu te torte 'Mimoza'.

Cijena jelovnika po osobi je 150 kuna, a sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge Bog, pravda i poštenje koja će se pobrinuti, uvjerila nas je Ana Obradović Skračić, pokretačica udruge, kako će na odjel stići točno ono što im nedostaje i što će djelatnicima olakšati skrb za sve brojnije pacijente.

Također, za sve one koji su svoje mjesto na vrijeme rezervirali u Mimozi, uz večeru bit ćwe i humanitarna tombola, a već idući tjedan kreće organizacija humanitarne aukcije slika kojojs e odazvalo već četrdesetak dubrovačkih umjetnika. Za one koji ne mogu prisustvovati i pružiti podršku ovoj akciji uživo, radit će dostavu na području grada.

Za dostavu možete zvati na brojeve 099 3321071 i 020411 157," poručili su iz Udruge Udruga 'Bog Pravda Poštenje'.

15. lipanj 2024 01:45