StoryEditorOCM
ZabavaNjezina godina za pamćenje

Dubrovkinja Adriana Ćaleta-Car objavila nikad viđene fotografije raskošnog vjenčanja, opet se razvila rasprava oko jednog detalja

Piše DV/Mozaik SD
8. siječnja 2023. - 12:33

Supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana podijelila je na svom profilu na Instagramu dosad neviđene fotografije s njihova vjenčanja za pamćenje i oduševila pratitelje.

"Zahvalna i istinski blagoslovljena. Doviđenja 2022. i hvala ti za sve", napisala je Adriana uz objavu kojom je podsjetila na jedne od najljepših trenutaka svog života.

"Haljina je predivna i jedinstvena, baŠ kao i ova predivna mlada Žena i obitelj", "Žena i pol", "Kakva godina", "Predivni", "Najljepši par na Balkanu", "Ljepotica", dio je komentara koje je dobila.

No bilo je i onih koji su po lošem komentirali njenu vjenčanicu.

-Nepotreban i neukusan komentar, o ukusima se ne raspravlja, a ovako lijepa žena bi i u jutenoj vreći bila lijepa. Sretna nova gospođo - komentirali su.

- Ukusi su različiti. Bitno da je njoj bila lijepa - dodali su.

Vjenčanje Duje i Adriane prošlog je ljeta bilo jedno od glavnih tema medija, a posebno se danima kasnije pričalo o samoj mladenki odnosno njenoj vjenčanici.

Poznata internet stranica Bored Panda nedavno je vjenčanicu Adriane Ćalete Car uvrstila na visoko deseto mjesto među najružnijim haljinama ikad.

Je li zaslužila? Brutalno popljuvali vjenčanicu Adriane Ćalete Car; Njenu haljinu poznati sajt uvrstio među najružnije ikad

Adriana i Duje Ćaleta vjenčali su se u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku u lipnju prošle godine.

Adriana je za svoje crkveno vjenčanje odabrala haljinu koju je kreirala poznata dizajnerica Matija Vuica, dok je Duje izabrao jednostavno crno odijelo.

Upravo je Adrianina vjenčanica i onda podijelila javnost.

Njenu haljinu opisali su riječima: ‘Zašto imati samo jednu vjenčanicu kada ih možete spojiti deset u gnjusnu mješavinu?’

Adrianina glamurozna vjenčanica bila je ukrašena kristalima.

Donji dio vjenčanice činili su bijeli volani koji su naprijed vrlo kratki, dok se zadnji dio haljine vukao po zemlji.

Gornji dio vjenčanice bio je od prozirnog materijala ukrašen kristalima, dok je na leđima vjenčanica imala veliki izrez. 

Uz raskošnu vjenčanicu, Adriana je nosila vrlo dugačak veo te je stajling upotpunila mrežastom čarapom na jednoj nozi i plavim štiklama s mašnom. 

image
Tonci Plazibat/Cropix/arhiva
image
Tonci Plazibat/Cropix/arhiva
image
Tonci Plazibat/Cropix/arhiva
image

Adriana i Duje Ćaleta-Car sa sinom Maurom

Adriana Ćaleta-car/Instagram
image

Adriana Ćaleta-Car

Instagram/
image

Adriana Ćaleta Car

Adrianadurdevic/Instagram
image

Dubrovnik, 040622.
Vjencanje Adriane i Duje Caleta Car u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku.
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix
30. travanj 2024 04:01