StoryEditorOCM
Zabava#SVINAOTOK – „à ti…“

Dubrovčani su jedini koji razumiju što je sve sadržano u ove dvije riječi – upit, pozdrav i poziv.

Piše PROMO
7. kolovoza 2023. - 10:13

Uronite u more modnih trendova i pridružite se 19.08. modnoj reviji Dubrovačke modne kreatorice Anamarije Filipović-Srhoj koja stoji iza brenda FILIA design na Kalamota Beach House-u.

Lepršave, lagane i posebne FILIA vjenčanice i svečane haljine su vječnog dizajna.  Ovaj mali ali VELIKI brend njeguje vrijednosti koje se baziraju na održivosti, suvremenosti i visokoj kvaliteti i estetici. 

19.08 je noć rezervirana za dizajn, modu, kozmetiku i nakit, jer uz FILI-u će se pridružiti još Hrvatskih brendova poput Ladria Cosmetics, ANKA Jewelry, Irena Vučinić Jewelry,  s toga zgrabite svoje prijateljice, mame, sestre, bake… a i muževe i dečke, jer u Kalamota Beach House-u … svi su dobrodošli.

Brend L’ADRIA inspiriran je predivnim Jadranskim morem, a formule proizvoda obogaćuje sastojcima iz mora i ljekovitog bilja Mediterana, s toga zaronimo zajedno u jedno potpuno inovativno L‘ADRIA iskustvo.

ANKA Jewelry je brend koji vjeruje da su žene najljepše kad su prirodne i nesavršene, te su po tome dizajnirali nakit – nebrušen u svakom pogledu.  Ljepota sirove obrade i jedinstvenog oblika s daškom ženstvenosti.

Irena Vučinić Jewelry je jedan od vodećih brendova za izradu unikatnih i ručno rađenih ukrasa za kosu za posebne prilike, a ovu noć svi naši gosti će imati priliku uživo vidjeti dio njenih kreacija.

Mi dolazimo… a ti?

Broj ulaznica je limitiran, svoje rezervacije napravite najkasnije do 18.08

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja kontaktirajte putem telefona ili maila:

Broj telefona: 091-444-8028

E-mail: marketing@dssh.hr

Prijave su ograničene, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto.

Prijavu možete napraviti putem OVOG LINKA!

Event se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

 

03. svibanj 2024 03:59