StoryEditorOCM
ZabavaPOMORSKI MUZEJ OREBIĆ

Čitaonicom odjekuju zvukovi glazbe, svoj novi album snima Mahir Kapetanović

Piše DML
26. travnja 2022. - 10:49
U punoj Tvornici kulture u organizaciji HRT-a godine 2020. održan je koncert The Voice Hrvatska na kojem su nastupili glazbeni talenti iz sva tri nastavka istoimenog glazbenog showa. Na fotografiji: Mahir Kapetanovic i Ruzica Covic Darko Tomas/Cropix

'Glazba je zvonka radost', objavili su na fb stranici Pomorskog muzeja Orebić, jer se u njihovom prostoru upravo odvija snimanje albuma mladog glazbenika. 

- Veseli nas što je posljednjih nekoliko dana izuzetno živo u prostoru čitaonice Pomorskog muzeja. Razlog tomu je snimanje novog albuma mladog glazbenika i kantautora, Mahira Kapetanovića- Mahkey-a, široj javnosti poznatog još od sudjelovanja u “The Voice-u”, a kasnije i u popularnoj HRT-ovoj uspješnici, emisiji “A strana”. Posebno nam je drago što se za ovu priliku odlučio baš za Orebić, za koji i sam kaže da ga vežu uspomene iz djetinjstva, a i našu čitaonicu, koja se zbog svoje akustike pokazala kao multifunkcionalan prostor. Snimanje će trajati do 2.5. 2022., a na snazi je pojačana regulacija prometa u krugu Pomorskog muzeja - stoji u objavi. 

03. srpanj 2024 06:28