StoryEditorOCM
ZabavaCecelia Ahern

Autorica svjetski poznatog romana "PS, volim te" uživala u Gradu: ‘Dubrovnik je jedan od najljepših mjesta koje sam ikad vidjela‘

Piše DV
22. travnja 2022. - 12:13

Irska autorica bestsellera Cecelia Ahern ovih dana je uživala u panoramskim obilascima Dubrovnika, upijajući znanja o gradskim znamenitostima, a obišla je i setove gdje je sniman planetarno popularni serijal 'Igra Prijestolja'.

Ahern, autorica rado čitanih romana poput 'PS, volim te', 'Gdje duga završava' i 'Da me možeš sad vidjeti' redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a za posjeta Dubrovniku evocirala je i slavnu  Walk of Shame scenu iz HBO-ova serijala.

- Planirala sam prodefilirati gola niz Skaline od Jezuita, ali sam umjesto toga svratila u knjižaru i pronašla tamo u prodaji moje knjige. Dubrovnik je jedno od najljepših mjesta na svijetu koje sam vidjela, zapisala je irska autorica na svom Instagram profilu.

Objavi je dodala svoje fotografije na vrhu Skalina od Jezuita, držeći u rukama svoje romane koji se prodaju u Dubrovniku.

Četrdesetogodišnja Ahern, rodom iz Dublina, prodala je više od 25 milijuna primjeraka svojih romana u pedesetak zemalja svijeta, a dvije su njezine knjige poslužile kao predložak za filmove.

 

 

01. srpanj 2024 18:43