StoryEditorOCM
ModaŽIVOT NA ULICI

Nekad seks bomba, danas beskućnica: Viđena je u lošem stanju i s masnicom na licu

Piše J.D./JL
18. rujna 2023. - 11:32
Loni, nekadašnja ljepotica, postala je neprepoznatljiva Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Loni Willison slovila je za holivudsku ljepoticu, a sada je bivša manekenka snimljena s masnicom na licu i u jako lošem stanju na ulicama Los Angelesa, piše Jutarnji list

Nekadašnja supruga zvijezde ‘Baywatcha‘ Jeremyja Jacksona, bila je jedna od najpoželjnijih žena u Hollywoodu, a danas živi kao beskućnica. Često je se može vidjeti kako u starim kolicima vuče stvari ulicama Los Angelesa, spava na cesti prekrivena starim krpama, jede ostatke hrane iz kontejnera da bi se prehranila, a ovog je puta bila krezuba i s masnicom na licu.

Loni je nekada bila uspješan model za kupaće kostime i sportsku odjeću, a sve je krenulo nizbrdo kad se 2012. udala za Jeremyja Jacksona.

image

Nekad je bila uspješna manekenka

Dvije godine kasnije policija je morala intervenirati u njihov dom, navodno zbog obiteljskog nasilja. Ona je tada izjavila da ju je u napadu bijesa udarao i davio te joj pritom slomio dva rebra, no Loni nije podnijela tužbu protiv supruga. Odmah nakon toga su prekinuli, a ona je za Daily Mail izjavila da joj je trebalo više od dva mjeseca da se oporavi od svega.

Nakon prekida, počela se boriti s mentalnim problemima te je doživjela živčani slom. Zbog toga nije mogla raditi pa je imala i financijskih poteškoća, a onda je 2016. izbačena iz stana u zapadnom Hollywoodu i od tada je beskućnica.

"Stalno me pljačkaju. Ljudi kradu moje stvari. Zbog toga nastojim cijelo vrijeme biti jako prljava kako me netko ne bi napao. Što sam prljavija i smrdljivija, to bolje. Čini se da mi to pomaže. Odrezala sam i kosu kako bih izgledala drugačije, sama sam si je odrezala. No svejedno su me napali", ispričala je u jednom intervjuu za Daily Mail.

U intervjuu iz 2019. za The Sun rekla je da joj ‘ide sasvim dobro‘, a da s bivšim suprugom godinama nije u kontaktu. Također nije u kontaktu ni s prijateljima.

"Ide mi sasvim dobro, ne želim da mi itko pomaže", rekla je tada.

23. studeni 2023 13:50