StoryEditorOCM
ModaVilson Džoni i Dražen Mužinić

Legende hajduka progovorile o fotografiji na kojoj se ljube u usta: ‘Puno su me zezali zbog toga...‘

Piše Robert Šola/SN
17. ožujka 2022. - 15:16

Poznata hrvatska modna kreatorica Monika Sablić iskoristila je fotografski opus svjetski poznatog fotografa Jadrana Lazića koji je davne 1973. snimio veliku radost Hajdukovih igrača, a posebno Dražena Mužinića - Frfe i Vilsona Džonija. Jadran Lazić uhvatio ih je u "nezgodnom" trenutku, u kojem su se poljubili u usta! A Monika Sablić - inače i supruga bivšeg igrača Hajduka Gorana Sablića odlučila je tu sjajnu fotografiju postaviti na majice kratkih rukava, pišu Sportske novosti. 

image

Aleksander Čeferin - modna kreatorica Monika Sablić iskoristila je fotografski opus svjetski poznatog fotografa Jadrana Lazića

Maja Prgomet

I ne samo da je to napravila, nego je i okupila Mužinića i Džonija, a hajdučke legende i danas ne mogu pogledati tu fotku, a da ne 'umru od smija'.

-Mo'š mislit kako će im biti kada se vide na majici! Sve je to život – šaka suza, vrića smija! - smije se i Monika Sablić.

image

Vilson Džoni, Dražen Mužinić i Monika Sablić

Maja Prgomet

- Sjećam se te fotke, kako ne. Osvojili smo naslov prvaka dobro proslavili, a kako je uvijek zafrkancija meni bila na prvom mjestu, tako je došlo o di tog poljupca. Bilo je puno zezanja zbog toga, ali nikad mi nije smetalo. Volio sam ja zezati druge pa je logično da su i drugi zezali mene - raspoloženo će i Dražen Mužinić.

image

Vilson Džoni i Dražen Mužinić

Maja Prgomet

Interesantnih motiva nikako ne nedostaje, no tek oni najbolji zaslužit će svoje mjesto na limitiranom broju majica kolekcije bFamous by Monika&Jadran.

image

Vilson Džoni i Dražen Mužinić

Maja Prgomet
25. travanj 2024 14:34