StoryEditorOCM
ModaJeftina onlina kupovina

Kako pronaći promo kodove i akcije?

Piše PROMO
22. srpnja 2023. - 09:00

Sezonski popusti su u punom zamahu, a brojni webshopovi snizili su cijene svojih proizvoda i do 70%. Pitate se kako u moru ponuda pronaći baš one najbolje i kupiti svoje omiljene proizvode po boljim cijenama? Upravo tu mogućnost pružaju Mega Kuponi – hrvatska web stranica za pretraživanje kodova za popust i akcija.

 

Mega Kuponi svakodnevno objavljuju nove online popuste u raznim kategorijama proizvoda poput mode i modnih dodataka, sportske opreme, kozmetike te namještaja. U samo nekoliko klikova možete pregledati sve aktualne ponude na jednom mjestu i usporediti različite online trgovine.

 

Trenutno su u tijeku ljetni sezonski popusti s promo kodovima za ljetnu odjeću i obuću, opremu za plažu i vodene sportove. Također su jako popularne sunčane naočale na akciji do 50% jer za povoljnu cijenu možete dobiti naočale premium marki, a uz to najčešće i besplatnu dostavu.

 

 

Kako koristiti stranicu Mega Kuponi?

 

Dovoljno je posjetiti stranicu i pogledati trenutno aktivne trgovine. Ako tražite točno određene proizvode, najbolje je pretražiti po kategoriji kako biste brzo pronašli to što želite kupiti. Ako, primjerice, tražite povoljne autobusne karte, dovoljno je otvoriti kategoriju "Putovanja" te odmah vidjeti sve trenutno aktivne ponude.

 

Ponuda popusta i promo kodova ažurira se svaki dan, a naš savjet je da se prijavite na naš newsletter jer tako najbolje ponude dobivate direktno na svoju e-mail adresu. Ova usluga potpuno je besplatna, a odjava je moguća u bilo kojem trenutku.

 

Koje su dodatne pogodnosti korištenja stranice?

 

Osim akcija, na stranici su uvijek istaknute sve dodatne pogodnosti kupovine u određenoj online trgovini. Najčešće se radi o besplatnoj dostavi na online narudžbe ili poklonima uz kupovinu određenih proizvoda. Nekada je također moguće kombinirati kod za popust s postojećim akcijama te tako ostvariti maksimalnu uštedu. Osim toga, stranica je odnedavno aktivna i na slovenskom tržištu, a najbolje kupone moguće je pronaći na Mega Kuponi Slovenija. Neki od slovenskih webshopova, kao što je zoohit, nude dostavu i na području Hrvatske, a proces narudžbe je brz i lagan.

05. svibanj 2024 01:14