StoryEditorOCM

Ako ste se pridržavali besplatnog programa tjelovježbe i prehrane, promjene bi već sada trebale biti vidljive, ako niste, evo što propuštate

Piše Native studio SD
23. veljače 2021. - 16:49

Ajmo ljudi ušli smo u zadnji tjedan!! Pred nama je novi trening gdje je Tea još više podigla gas i odlučila je ne štedjeti vas u ovo malo vremena što nam je preostalo. Nadamo se da ste dosad prebrodili sve upale mišića, te da ste se i navikli na sjajan jelovnik kojeg vam svakog tjedna nudimo. U slučaju da ste sve pratili kako treba - rezultati bi trebali već sada biti vidljivi!!

Opet naglašavamo - vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:09