StoryEditorOCM
ZdTubeOVO JE NEPROCJENJIVO

Sestre Williams u Zadru kuhaju paštašutu sa škampima, jakobljevim kapicama i morskim ježevima... A di? A kod Nike, di će drugo na cilom svitu!

Piše M.K.
17. srpnja 2022. - 16:16

- Meni i mojoj obitelji je drago, kada u bilo koju destinaciju u Hrvatskoj, dojdu “turisti-gosti”, prijatelji, manje ili više poznati. Naravno i kad posjete Zadar a onda naš hotel i restoran “Niko” na Puntamici. U prijateljski posjet su nam stigle sestre Wiliams, legende u tenisu.

image

Sestre Williams u restoranu Niko

Restoran Niko Facebook/Slobodna Dalmacija

Kada bi ja i Venus Wiliams igrali tenis u parovima, ispali bi u prvom kolu ZBOG MENE, kad bi pivali u duetu, aha, prošli bi dalje, a kada bi kuhali, eeee dogurali bi do finala.

Ovaj put smo kuhali paštu sa škampima, jakobljevim kapicama i morskim ježevima. IDEMO DALJEEE - napisao je uvijek gostoljubljivi i simpatični vlasnik restorana Niko Erik Pavin.

image

Sestre Williams u restoranu Niko

Restoran Niko Facebook/Slobodna Dalmacija

Da se ovo dogodilo bilo gdje u svijetu da Venus Williams kuha paštašutu u restoranu bilo bi to čudo, mirakul... Ali kad je kod nas u Zadru, to je zapravo - normalno. A što će Venus u Nike nego kuvat paštašutu, dat ruke Eriku...

Uslast vam bilo kraljice od tenisa! I dobrodošle u Zadar! Na pravom ste mistu...

25. travanj 2024 03:59