StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: OVO JE NAJBOLJI POSAO NA SVIJETU

Masno je plaćen jer atraktivnoj supruzi nogometaša masira grudi i stražnjicu, snimka ništa ne skriva!

Piše 100posto
24. siječnja 2019. - 18:55
1440x620_1547999124Wanda-Icardi

Wanda Icardi poznata je u svijetu nogometa po mnogim stvarima. Pod svijetla reflektora došla je kada je svojeg tadašnjeg odabranika Maxija Lopeza prevarila sa sadašnjim mužem Maurom Icardijem i od onda ne silazi s naslovnih strana. 
Osim što pažnju često na sebe skrene provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, Wanda je i nogometna menadžerica i zastupnica svojem mužu Mauru.

"Za sada je Icardijev nastavak suradnje s Interom vrlo daleko. Nismo ni blizu postizanja sporazuma. Cifre koje se vrte u Italiji nisu istinite. Od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu", rekla je supruga i menadžerica kapetana Intera prije nekoliko dana pa dodala:

"Neću reći da se produžetak suradnje neće dogoditi, ali za sada je vrlo daleko. Nije logično da se ugovor obnovi, a da je u njemu ista suma novaca koju Mauro sada dobiva u Interu. Vjerujemo da on vrijedi puno više od toga. Neki vrlo ozbiljni klubovi zainteresirani su za njega. Primjerice, tu su dva najveća španjolska kluba s kojima imamo sjajne odnose, ali i jedan engleski i francuski klub", poručila je Wanda koja se očito jako dobro brine o svojem suprugu.

Mauro se također brine da Wandi ništa ne nedostaje, a talijanski tabloidi su u zadnje vrijeme poludjeli zbog videa koji se nedavno pojavio i u kojem je Wanda u glavnoj ulozi. Na videu se jasno vidi kako jedan muškarac masira njene grudi i stražnjicu uoči snimanja koje je nedavno imala.

Naravno, čim se pojavio video s 'dokazom' kako Wanda ima posebnog masera, fanovi su zaključili kako ovaj čovjek radi posao iz snova, a koliko je u tome istine, pogledajte u videu...

 

07. listopad 2024 02:31