StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO:

Bura ih je zamalo otpuhala s lokacije kod Medviđe, ali 4 Tenora uspjeli su snimiti spot za pjesmu ‘Falit ćeš mi noćas‘, režiju potpisuje Zadranin!

Piše I.Kapetanović
17. veljače 2023. - 19:11

4 Tenora objavili su spot za pjesmu „Falit ćeš mi noćas“, za koju kažu da je pjesma snažnih stihova i melodije koja će naći put do srca slušatelja. „Tvoje su mi ruke izgubljene luke“ pjevaju Tenori u spotu iz kamenog srca zadarskog zaleđa koji nije bilo nimalo lako snimiti.

„Bura nas je skoro otpuhala, ali ipak smo uspjeli snimiti spot na lokaciji poznatoj kao ‘kameni glečeri‘“, rekli su Tenori. Nova pjesma donosi priču o dubini ljubavi i razdvojenosti postajući sigurna luka svima onima koji vole, pa i nesretno. Nastavak je to uspješne suradnje s Matkom Šimcem koji potpisuje glazbu i stihove te Eduardom Botićem koji se pobrinuo za aranžman.

image
Igor Goić

„Veselimo se što opet surađujemo s tandemom Šimac i Botrić koji su bili od početka s nama. Ova pjesma je jedan vrhunski uvod u koncertnu sezonu i nadolazeći rasprodani nastup u Lisinskom“, dodali su. Za 26. veljače i zagrebačku publiku pripremili su repertoar pun iznenađenja, a na njemu se nalazi i ova pjesma koju će tada premijerno izvesti uživo.

Režiju spota potpisuje Igor Goić, ‘zadarski majstor kadra i pejzaža‘, kako ga je Vladimir Garić opisao. Spot je sniman na lokaciji koja krije krško čudo prirode poznato kao „kameni glečeri“, u blizini sela Medviđa u zadarskom zaleđu.

„Svakako zanimljivo mjesto za posjetiti, samo preporučam u periodima kad nema bure, što će vam savjetovati i sami Tenori. Naime, na dan kad smo se uspijli svi uskladiti za snimanje, bura je bila na svojem izdahu, ali opet dovoljno jaka da oteža posao“, otkrio je Igor što ih je snašlo na snimanju.

Unatoč buri i svim preprekama koje je lokacija donijela, spotom su Tenori oduševljeni. „Snimanje je, kao i svaki put s Igorom, bilo u najmanju ruku neobično, ali znamo da što su veće i neobičnije prepreke na snimanju, to je spot bolji. Kao i svaki put do sada, nadamo se kako će pjesma i spot doći do publike“, rekli su Tenori.

„Falit ćeš mi noćas“ njihov je osmi singl, a to znači kako su sve bliže i objavi studijskog albuma. No, još su uvijek tajnoviti. Uz to, očekuje ih i bogata koncertna sezona koju otvaraju s 3 tjedna unaprijed rasprodanim koncertom u zagrebačkom Lisinskom 26. veljače. „U iščekivanju albuma i koncerta, uživajte u novom spotu“, poručili su Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić Peco i Filip Hozjak za kraj. 

24. travanj 2024 14:05