StoryEditorOCM
Zadar plusINTRIGANTAN ODNOS

Zadranka Olivera Matijević o vezi s Gvardiolom: Zašto Joška ne pitate za mene? Ja uvijek kažem: Nije, nije, a ono tamo: Je, je

Piše Mozaik SD
12. siječnja 2023. - 15:42

Oliveru Matijević domaća tv publika pamti kao natjecateljicu u reality showu "Gospodin Savršeni", koja je pokušala svojiti srce splitskog profesora i znanstvenika Tonija Šćulca, koji je sreću našao u zagrljaju plavokose Banjalučanke Stankice Stojanović.

Konzumenti folk melosa Oliveru poznaju i kao pjevačicu, a otkad se Joško Gvardiol tijekom nedavnog Svjetskog prvenstva u nogometu prometnuo u jednog od najpoželjnijih Hrvata, ne prestaju medijska podsjećanja na prirodu njegovog nekadašnjeg odnosa upravo s Oliverom.

O tome su je pitali novinari Scene, kojima je pjevačica ovako uzvratila:

"Zašto vi Joška ne pitate za mene? Ja uvijek kažem: ‘Nije, nije‘, a ono tamo: ‘Je, je‘.Trebali bi stvarno kontaktirati njega, jer svaka priča ima dvije strane. Trebali bi to ispitati, zanimljive su to teme" - natuknula je Olivera, koja je na pitanje jesu li u kontaktu, kroz smijeh odgovorila: "Nemam komentara."

"Kad utipkaš moje ime, prvo izađe vijest da sam s Joškom Gvardiolom. Moje ime se samo pamti s kim sam bilo. Baš bezveze. Zato i ne objavljujem s kim sam u vezi" - zaključila je atraktivna Zadranka.

image
Luka Gerlanc/Cropix

O ovoj intrigantnoj vezi prošlog proljeća pisala je i Slobodna Dalmacija.

Tada se, iz izvora vrlo bliskog Oliveri, doznalo kako se ona nekoliko mjeseci tajno viđa s hrvatskim nogometašem, članom naše reprezentacije.

Izvor je ispričao kako je on "toliko poludio za njom" da joj često kupuje avionske karte kako bi ga posjetila u jednoj europskoj zemlji u kojoj trenutno igra.

Olivera te navode nije željela komentirati našem novinaru.

image
Tom Dubravec/Cropix

Inače je poznato da su nogometaši Oliverini najvjerniji obožavatelji, pisalo se kako je pjevala na privatnim zabavama našim Vatrenima, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi.

A ako vas zanima kako zvuči, primjerice, Gibonnijeva i Oliverova "Cesarica" kad je otpjeva Olivera u svom aranžmanu, možete pogledati i čuti u videu kojeg je objavila na svom Instagram profilu.

 

19. travanj 2024 21:12